Köp och installera badtunna

Att ha en badtunna hemma på altanen eller i trädgården är verkligen något som kommer att förgylla ert liv, eftersom att den är perfekt såväl sommar som vinter kan ni alltid njuta av den året om till skillnad från en vanlig pool. Så när man ska köpa och installera en ny badtunna så är det alltid skönt att vända sig till en leverantör som kan hjälpa er fram till exakt vilken som kommer att passa bäst hemma hos er efter de önskemål och behov som ni har. Läs mer om vilka badtunnor och tillbehör som finns för att ni ska känna er säkra på ert val innan ni genomför ert köp. 

Hos Spatunnan så har man arbetat med att leverera och installera badtunnor sedan år 2000, de har alltså lång erfarenhet av exakt vad det är som brukar efterfrågas och hur man kan tillgodose varje kunds enskilda önskemål för att ni garanterat ska bli nöjd med er nya badtunna där hemma.​

Fristående eller nedfälld badtunna

 Hos Spatunnan hittar du allt som du kan behöva till din nya badtunna, du kan välja mellan en fristående badtunna med stilren och underhållsfri panel eller en tunna som är helt eller delvis nedfälld i terrassen eller i er trädgård.

 Oavsett vilken typ av badtunna som ni väljer så kommer ni alltid att ha en ny hygienisk och lättskött badtunna som ger er stort utrymme och har en extern vedkamin som gör det smidigt och enkelt att snabbt kunna värma upp tunnan inför bad när det är lite kallt och ruggigt ute. 

Så för att få en riktigt snygg, praktisk och lättskött badtunna som håller hög kvalitet i många år så är det absolut Spatunnan som ni ska vända er till inför ert kommande köp, surfa in på deras hemsida för att läsa mer och komma i kontakt med företaget redan idag. ​